Kwaliteit

Wij willen onze patiënten de beste zorg geven. Daarom zijn wij altijd bezig met kwaliteitsverbetering. Inzichten ten aanzien van behandelmethodes veranderen voortdurend, maar vragen wel om een wetenschappelijke toetsing voordat de behandelprotocollen hierop aangepast worden.

FysioTopics

Wij zijn lid van FysioTopics en daar zijn we trots op. De leden van deze vereniging voldoen aan de hoogste eisen op hun vakgebied.

fysiotopics.nl

HCA keurmerk

Inzichten ten aanzien van behandelmethodes veranderen voortdurend, maar vragen wel om een wetenschappelijke toetsing voordat de behandelprotocollen hierop aangepast worden. Een klinisch epidemioloog en Spomed zorgen ervoor dat alle behandelmethodes ‘state of the art’ blijven en uniform toegepast worden binnen ons centrum.

Bedrijfszorg

Een verkeerde werkhouding en te weinig beweging leiden tot minder goede prestaties en/of ziekteverzuim van werknemers. Om deze reden werken wij met gespecialiseerde bedrijfsfysiotherapeuten.

Loopscholing

Spomed verzorgt ook loopscholing en biedt faciliteiten voor invulling van training na revalidatie.

Join(t)Forces

Meisjes hebben een andere spieropbouw dan jongens. Hierdoor hebben meisjes in de leeftijd van 12 tot 18 jaar maar liefst acht keer zo veel kans om kruisbandletsel op te lopen. Met een eenvoudige training kunnen we de kans op kruisbandletsel aanzienlijk beperken. Spomed maakt zich hier hard voor.

lees verder

Onderzoek

Eén van de fysiotherapeuten van ons centrum houdt zich continu bezig met onderzoek. Deze universitair opgeleide medewerker volgt alle nieuwe ontwikkelingen en zorgt ervoor dat alle protocollen en richtlijnen waarmee we werken up-to-date blijven.

Pluspraktijk

Fysiotherapiepraktijken die meer doen dan alleen het bieden van goede zorg, kunnen in aanmerking komen voor het predicaat Pluspraktijk Fysiotherapie. Deze praktijken zijn kwaliteitsgericht, innovatief, hebben een breed netwerk, werken multidisciplinair en zijn in staat hun praktijk op een gestructureerde manier te verbeteren.